Våre valper vokser opp som en del av familien, og en del av det er at de går løs der vi er når de er gamle nok til det. Dette fordi vi ønsker at de skal bli trygge på alle hverdagslyder som når du mister noe i gulvet, tv som står på og noen ringer på døren. Vi forsøker å tenke at den grunnleggende jobben vi gjør her gir valpen en tryggere og mer solid start på sitt nye liv hos familien den kommer til.
Mor til valpene får ormekur før fødsel og blir sjekket av veterinær.
Valpene våre er helsesjekket hos veterinær og får med helseattest. De blir id merket med chip og vaksinert. De får sine anbefalte ormekurer. Jeg registrerer de i Norsk Kennelklubb og de får da selvfølgelig med egen stamtavle. Vi har valpekullforsikring i Agria og anbefaler valpekjøpere å ha forsikringen klar fra når de henter sitt familiemedlem hos oss.
Jeg er behjelpelig med spørsmål på telefon, epost og sms angående spørsmål om valpen og dens framtid og håper å kunne bidra og samtidig lære av nye eiere videre.
Jeg gjør alle helsesjekker i tråd med BOLCOT klubben og Nkk sine føringer. Vi ønsker oss friske, sterke og sunne Bolognese med godt gemytt. Derfor er mine valg når det gjelder foreldredyrene godt gjennomtenkt. Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på.